Véget ért a 2018-as Mária Maraton

cikk, 2018.12.13. 16:05, szerző: sodi

Kedves Sportzarándokok! Ugyan most véget ért a 2018-as Mária Maraton, de azért nem múlhat el a nyár további sportzarándoklatok nélkül. Várunk Titeket sok szeretettel augusztus 25-én az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap sportzarándoklat szakaszain.

Ez a minden évben megrendezendő zarándoknap, melyet idén már az ötödik alkalommal szervezünk, több száz települést érint Ausztriában, Erdélyben a Felvidéken, Szlovéniában és Magyarországon egyaránt. Az 1Úton Zarándoknap sok ezer ember számára nyújt zarándokélményt melyen keresztül életre kel a csoda: a különféle nemzetiségű, világnézetű emberek egymáshoz, egymás mellett és egymásért zarándokolnak. A mai széthúzó világban átélik az egységet, amely hatalmas lelki jelentőséggel bír.

A gyalogos szakaszokon kívül több kerékpáros, evezős, lovas, sőt – gondolva azokra, akik fizikai akadályoztatás miatt nem képesek másfajta út teljesítésére – buszos zarándoklatra is várunk mindenkit. Tartsatok hát Velünk, az idei zarándoknap középpontjában az édesanyák állnak, így ajánljuk fel ezt a napot együtt az édesanyákért!


mária maraton